Monday, April 18, 2011

Balik Dari Kelinik

28.04.2011, Jumaat - Petang tadi di office perut Syah sakit dan bila duduk dimangkuk tandas tempat buang air besar Syah rasa macam sakit diikut bahagian penis Syah. Petang rasa sakit tu ada lagi. Semasa di KTM Rawang Syah buang air kecil dan bila jalan Syah rasa sakit. Semasa sampai dirumah tambah sakit. Sakit macam Syah masuk wad tahun lepas. Rasa pedih yang merayap dibahagian testis dan penis Syah dan sometimes sampai ke kaki kiri. Tak boleh jadi nie taku jadi bukan-buka Syah call Azrin untuk ke kelinik.

Jam 20:40hrs Syah ke Kelinik Mediveron, Rawang dan ceritakan apa masalah Syah. Dr Jefri minta Syah ambil sample air kencing. Masa buang air kecil untuk ambil sample dah tak rasa sakit pula. hasil pemeriksaan doktor kata air kencing Syah clear. Dr bagi Syah MC esok. Kelinik caj RM50.00 dan Syah terpaksa bayar dahulu sebab mereka bukan panel TM. Dari kelinik singgah Giant beli roti, tuna dan mineral water. On the way back singgah makan kat Garing kerana nak makan ubat. Syah makan Meehon Sup dan Horlic O Panas, Azrin dan Arip Nasi Goreng USA, Sup Tulang, Teh dan Limau Nipis.

Arip belanja kami hari ini. Thanx arip. Sekarang jam 23:50 dan memang mengantuk rasanya. Ok Syah nak rehat dulu. Esok terpaksa call kelinik fisio Syah kerana tak dapat buat terapi. Terima kasih Azrin dan Arip kerana hantar Syah ke kelinik dan belanja makan.

No comments: