Sunday, July 10, 2011

Rasa Tak Selesa pagi Nie

10.07.2011, Ahad - pagi nie kepala rasa sakit sedikit mungkin banyak fikir masalah sendiri dan keluarga. Tak tau nape rasa macam rimas dan hilang Mood jer. Entahlah kadangkala rasa rimas dengan diri sendiri ................ Hemmmmmm...............................Tengahari nanti nak gerak dah dari KL Residence ke Jalan Masjid India untuk cari daun emas untuk gubahan coklat tunang tu. Semalam tak dapat gi kerana Perhimpunan Bersih. Lepas dapat cari barang tu baru balik ke Rawang. Hari nie kena bawa satu dulang hantaran balik ke Rawang untuk gubahan coklat tu.

Malam tadi tanya Muss dia hendak pergi tak majlis bertunang tu tapi katanya tak jadi pula. So Syah kena buat lain arrangement. Ejon dah ada kat rumah Kak Long janet kerana ada appointment di HKL. Kak Lang pun tak confirm nak gi majlis tunang tu depend pada Bonda Ejon, jika dia nak balik cepat ke Sabak terpaksalah dia hantar balik dan tak gi majlis tu. Ayik plak nak keluar negara dan kalau jadi tak hadir juga. Anak saudara Syah, Mamat sukar dihubungi kerana bondanya minta Syah uruskan beli baju untuk majlis tunang yang tema purple tu. Sebab dia tak ada baju purple tetapi masalanya tak dapat-dapat dihubungi dan tak call balik pun. Member Syah pula si Arepiz dan Ayie plak menyakitkan hati jer, tapi takper lah salah Syah kot, biarkan lah.

Jam 08:00hrs tadi makan suppliment untuk lutut dan lepas tu makan dua keping Gardenia Toast'm Raisin Oatmeal. Sekarang jam 10:04hrs dan sedang minum 1,2,3 Herbalife sebagai breakfast.

No comments: