Wednesday, July 6, 2011

Sakit Kepala

06.07.2011, Rabu - Sekarang jam 20:07hrs baru kepala Syah rasa lega sedikit lepas mandi. tadi pening gila tak tahu nape. Mungkin terlalu lama depan pc semenjak seminggu dua nie. Banyak kerja kat office menguruskan payment dan ditambah pula dengan masalah vendor yang berbagai-bagai. Kadangkala masalah tu bukan bidang kuasa kita pun dia boleh tanya dan terpaksalah diuruskan. Kalau tak nanti kata tak proaktif plak. Macam-macam ragam dan bak kata orang kalau tak ada masalah bukanlah kerja namanya kan?

Syah sampai rumah tadi selepas Maghrib coz naik bas jam 19:30hrs. Dari KL Syah naik komuter kerana Arip (Si Aris tu) tak jawap SMS Syah. Syah tanya dia nak balik sama tak tapi tak ada jawapan. Kalau balik sama biasanya Syah ambil bas tapi kalau balik sendiri Syah naik komuter sebab cepat sampai takut ketinggalan bas untuk masuk ke Rawang Residence Syah. Jam 20:32 tadi baru Arip respond dan katanya dalam SMS "X Kerja .... Sorry Lambat Balas".

Dalam Komuter tadi, Muss call Syah dan tanya balik mana dan Syah kata Rawang. Muss inform Nana nak belanja Steambot tetapi Syah kata Syah di Rawang dan lagipun sedang berdiet. Dinner malam nie Syah ambil Herbalife jer. Di KTM Rawang tadi Syah makan Supplement untuk lutut dan lepas tu makan jambu batu dan kuaci sambil tunggu bas. Syah nak diet sampai tarikh 16.07.2011 iaitu sebelum majlis pertunangan tu.

No comments: