Tuesday, July 26, 2011

Komen Pembaca

Ini komen dari sesorang mengenai entry Syah bertajuk Sombongnya Dia Kat Syah :-http://tengkusyah.blogspot.com/2011/07/blog-post_1840.html

"Anonymous said...
Sebagai seorang sahabat, Syah pun perlu hormati privasi dia. Kalau dia segan nak tunjuk kereta atau kawan dia, bukankah itu perasaan dia? Kenapa harus perlekehkan perasaan dia semata2 nak jaga hati kita sendiri? Jangan pentingkan diri sendiri!
July 26, 2011 10:31 AM

Satu sahaja Syah nak beritahu kepada orang yang memberi komen nie. Blog Syah selain memaparkan menganai raja-raja, ianya adalah tempat Syah meluahkan perasaan Syah. Itu adalah apa yang Syah rasakan pada diri sendiri. terpulang kepada anda untuk menilainya. Of course Syah kena jaga hati Syah sendiri. Kalau dia berterus terang dengan Syah mengenai privasi tu Syah tak terasa hatipun coz Syah nie seorang yang bersifat terbuka dan responsif, Syah boleh terima. Bukan dengan perbuatan yang ditunjukkannya semalam. Awak berada ditempat tu ker ? atau awak mendengar cerita dari dia atau awak sendiri adalah orang berkenaan?

Apa yang Syah sampaikan dalam blog itu adalah rasa hati Syah, mungkin orang lain ada pandangan mereka sendiri dan saya hormati pandangan anda. Terima kasih atas teguran dan nasihat anda.

No comments: