Wednesday, July 13, 2011

Gubahan Coklat Hantaran Tunang Siap - Coklat Berbunga Emas Churahan KasihNak namakan Apa Yek Gubahan Nie......... Coklat Berbunga Emas Timbunan Kasih.

13.07.2011, Rabu - Walaupun demam dan tak sihat Syah kena siapkan juga Gubahan Hantaran Coklat Pertunangan nie kerana takut tak cukup masa untuk menguruskan lain-lain hal lagi. Lega rasanya cuma rama-rama tu Syah tak glu lagi dan Syah letakkan jer atas gubahan coklat tu. Hanya satu sahaja barang belum sampai iaitu fondan cake kecil dua tingkat dengan tema purple yang Syah tempah melalui Issyaz Wedding Enterprise. Tak sabar rasanya nak tunggu hari Jumaat nak tengok macam mana rupanya kek tu nanti. Exsited sangat. hehehehehe................hari Sabtu nie Coklat dan Kek nie akan Syah hantar ke Rumah Razak di Kajang Utama kerana Majlis pertunangan tu akan berlangsung di Sungai Jeluk, Kajang pada Ahad 17.07.2011.


Jikalau anda semua ingin melihat lagi dari dekat gubahan ini sudi-sudikanlah melihat hasik kreativiti Syah yang tak seberapa tu melalui link dibawah :-

No comments: