Monday, December 19, 2011

Buka Puasa Ngan KFC Jew

19.12.2011, Isnin - Hari nie Syah puasa dan balik naik bas. Sampai Rawang hampir jam 19:30hrs dan Syah berbuka dalam bas dengan air mineral dan supplement lutut. Lepas tu terpinga-pinga nak buka kat mana dan akhirnya KFC jadi pilihan. Masa Syah mamam orang tak ramai. Peramah plak Manager KFC tu siap tanya Syah macam mana layanan staf dia di kaunter disamping tanya Syah duduk dan kerja kat mana? Lepas makan terus ke bas stop untuk ambil bas akhir jam 20:30hrs. Kat rumah makan buah rambutan Kak Long bagi semalam dan dalam peti sejuk tu ada ketupat dan rendang ayam Kak Long bagi semalam. Asik teringat jer kat ketupat dan rendang itew....... TAPI ..... Muka dah tambah tembam dah, member office pun perasan dah ............... naik risau lak? Nak makan ker tak Ketupat dan Rendang nie, Ahaks...............

3 comments:

Meor Fez said...

assalammualaikum..wow..rajin abg shah puasa sunat ek...bguslah...truskan usaha anda...SEMOGA ALLAH MEM BER KATI HIDUP MU ^_^

tengkusyah said...

Thanx Meor

Meor Fez said...

heheh..same2....