Sunday, April 22, 2012

Kerja Lagi Hari Ini

22.04.2012, Ahad - Hai nie Syah ke office lagi kerana ada tugas yang harus dibereskan untuk proses acount closing esok. Hari nie bas jam 06:30hrs dari Rawang Residence lambat sedikit dan datang hampir jam 07:20hrs.  Malam tadi uncle driver tu ada informed Syah bas hari ini jam 07:00hrs kerana hari Ahad.  Macam biasa ke office naik komuter dan LRT.  Hari nie ada EGM Koperasi Telekom - kotamas tetapi Syah tak pergi kerana ada tugas dan iannya dibuat di Universiti Malaysa.  Memang masalah transport jika hendak kesana, tak mengapalah ......... lainlah kalau mereka buat kat Menara TM tentu ramai yang boleh datang kerana mudah dikunjungi samada naik bas, LRT atau kenderaan sendiri. Sekarang Syah nak rehat sekejap dan makan buah betik yang dibawa dari rumah dan Syah beli betik nie hari Khamis lepas di pasar malam.

Semua kerja sudah siap tetapi ada masalah dengan SAP pula .............. nak buat shopping cart tetapi tak boleh buka. Ada-ada jew............. kan?

Oklah semua ............ Selamat berhari minggu dan habiskan waktu rehat anda hari ini dengan aktiviti yang berfaedah dan mengeratkan lagi silaturrahim diantara anda dan keluarga atau orang tersayang. Kalau ada masa berkunjunglah ke Istana Negara Lama untuk menyaksikan Pameran Raja Kita. Sehingga berjumpa lagi dilain Entry ................. Makan Semua

No comments: