Monday, November 21, 2011

Tak Sihat Rasanya Pagi Nie

21.11.2011, Ahad - Pagi tadi tak silap Syah Azrin datang hantar kereta jam satu lebih rasanya sebab tak tengok jam dan masa tu Syah sedang menonton DVD Cerita Raja-Raja Cina dan lepas tu Syah sambung menontonm dan sedar-sedar je sudah jam 05:45hrs dan TV yang tengok Syah. Ini adalah salah satu sebab yang menyumbang kepada kenaikan kadar bayaran bil elektrik Syah, Salah sendiri lah tu sebab tak berjimat cermat dan membazir. Bila dah lewat, apa lagi macam lipas kudunglah semuanya kena dibuat dengan segera - buang air besar, mandi dan solat. Timing bas lari hari nie dan rupa-rupanya driver ganti, patutlah ............ dan brother nie bawa bas macam laju dan bergoyang rasanya menyebabkan kepala Syah tiba-tiba rasa sakit. Selian daripada tu sebab tidur lewatpun adalah penyebab utamanya kot? Heheheheh.......

Dalam baspun sama sakit kepala Syah rasa berdenyut, begitu juga dengan mata Syah rasa letih sangat dan bila memandang ada masanya macam nak pitam sedikit - dari mata membawa ke kepala rasa tak selesa. Tak larat rasanya, ingatkan hendak berbuka tetapi fikir balik Syah teruskan jer lah puasa sunat Isnin hari nie. Jap lagi hendak hantar dokumen bayaran ke Annexe 2 coz esok account closing. Hari nie Syah naik Bas Metro ke Kuala Lumpur dan turun area Jalan Tuanku Abdul Rahman untuk ambil LRT ke Kerinchi. Dalam bas mulanya tak dapat duduk tetapi nampak seat belakang tu boleh duduk 5 orang tetapi ada 4 orang yang duduk sebab badan mereka semuanya besar lalu Syah pergi ketempat tu dan mereka bagi Syah duduk, Berhimpit dan sempit tetapi bolehlah dan bershukur kerana waktu tu sedang sakit kepala kan?.

Ok lah yer, Syah nak sambung tugas semula. Sehingga berjumpa lagi dilain Entry dan mohon doakan agar Syah sihat yer dan Syah juga doakan agar anda semua berada dalam keadaan kesihatan yang memuaskan. Amin.

No comments: