Wednesday, November 9, 2011

PM Dalam Perjalanan Pulang ke Malaysia Daripada Mengerjakan Ibadat Haji

09.11.2011, Rabu - Perdan Menteri yang amat kita kasihi Datuk Seri Haji Najib Tun Haji Adbul Razak dan Isteri serta rombongan telah berangkat pulang Ke Malaysia melalui Lapangan Terbang Antarabangsa Abdulaziz pada Jam 01:00hrs pagi tadi waktu Jeddah bersamaan jam 06:00hrs waktu Malaysia. Sekarang ini beliau dalam perjalanan pulang ke tanahair.

Diantara yang berada di lapangan terbang mengucapkan selamat jalan kepada Perdana Menteri dan Rombongan adalah Timbalan Gabenor Mekah Dr. Abdulaziz Al Khedheiri, Menteri di Jabatan Perdan Menteri Datuk Seri Jamil Khir Baharom, Duta Besar Malaysia di Arad Saudi Prof Datuk Syed Omar Al Saggaf, Konsol Jeneral Malaysia di Jeddah Mohd Khalid Abdul Razak serta barisan pemimpin Lembaga Tabung Haji.

Turut serta bersama Datuk Seri mengerjakan ibadah Haji tahun ini adalah Bondanya, Tun Rahah Mohamad Noah, adinda Datuk Seri, Datuk Mohamad Nazim dan Menteri Besar Perak Datuk Seri Dr. Zambry Abdul Kadir. Datuk Seri dan rombongan tiba di Tanah Suci pada 31.10.2011 lepas.

Semuga perjalanan Datuk Seri dan Rombongan Selamat Sampai Ke Malaysia. AMIN.

Nota :- Info dari Bernama

No comments: