Friday, November 18, 2011

Syah Mimpi Berjumpa Sultan Brunei

18.11.2011, Jumaat - Mimpi jumpa Sultan Brunei.? hehehe........... Naik terperanjat Syah pagi tadi sebelum bangun tidur jam 05:45hrs dan Syah terlewat bangun 45minit hari nie. Sebelum tu Syah bermimpi macam jumpa Sultan Brunie dan salam dengan baginda dan sempat bersembang sekejap. Lepas tu Syah macam confuse betul ker Sultan Brunei nie.............. Best gak kalau betul-betul dapat bersua muka dengan Kedawah Duli Tuanku Sultan Brunei... Kan?

Lepas tu ada lagi mimpi dan dalam mimpi nie Syah macam dalam satu bangunan yang panjang dan tiba-tiba macam gempa dan bangunan jadi senget kebawah. Tetapi bila Syah tengok sekali lagi rasanya walaupun rasa macam bangunan tu senget mualnya tadi tetapi kedudukan bangunan tu tetap macam biasa tak sengetpun. Ada-ada jer kan selingan pagi sebelum bangun tidur.

Bangun jer Syah terus mandi dan tak ketoilet kerana awal pagi lagi Syah dan sakit perut dan ceret beret. Lepas mandi solat dan bersiap tanpa pakai wax kat rambut kerana tak sempat, so hari nie rambut tak terpacak. Dah Siap ............. terus keluar rumah dan bas lewat sedikit daripada biasa. Hari nie Syah naik komuter tetapi komuter jam 07:00 ke Bangi dan macam biasa dibatalkan dan terpaksa tunggu next train. Pagi nie mengantuk giler dan untung dapat duduk. Sampai KL Sentral Syah kejutkan passanger sebelah Syah yang Syiok tidur sebab Syah selalu tengok dia turun KL Sentral dan tu kejutkan dia tu supaya tak terlepas stesyen.

No comments: