Wednesday, November 16, 2011

Syah Tersalah Turun Bas Stop

16.11.2011, Rabu - Ini cerita petang semalam dan berlaku pada Syah.......... Nak Marh pun ada, Nak Gelak pun ada. Semalam Syah beli Meehon Goreng dan makan dalam bas dan lepas tu terlelap. Bila bas berhenti dan Syah terjaga dan tiba-tiba Syah jadi mamai dan confuse. Syah rasa macam bas dah sampai pekan Rawang lalu Syah turun sebab suasana bas stop tu sama macam perhentian bas Bandar Rawang.

Bila turun rupa-rupanya Syah turun di Selayang area Warta Lama. Mak aiii......... nak naik balik rasa malu la pulak, sebab mesti berdiri dan orang akan rasa pelik melihat Syah nanti. Tadi buakan main sedap lagi tidur dan berdengkur (agaknya) tetiba salah turun pulak. Terpaksa tunggu next bas dalam hujan renyai-renyai daripada menanggung malu. Hehhehehe

Walaupun terpaksa berhimpit dan berdiri naik jugalah bas tu dah nasib badan. 1st time benda nie jadi pada Syah, Lawak kan? Heheheheh .............. apa-apapun sempat sampai sebelum 20:30hrs ke Bandar Rawang dan dapat naik last bas ke Rawang Residence. Gambar diatas tu adalah keadaan dalam 2nd bas yang Syah naik malam semalam.

No comments: