Wednesday, July 14, 2010

Catatan Ku Hari Ini - 14.07.2010

Malam tadi Syah balik ke Rawang. Shukur Alhamdulilah perjalanan semalam berjalan lancar tanpa sebarang gangguan cuma semasa di LRT Kerinci, Syah terpaksa naik semula ke office kerana handphone tertinggal. Sampai ke Rawang Residence sudah hampir jam 08:00pm. Malam tadi ada Azrin call dan invite keluar dinner dengan member dia Arep tapi Syah inform diet dan tak boleh ambil makanan selepas jam 07:00pm. Dia inform hendak balik semula ke Shah Alam tidur di rumah sewa Arep dan Syah tanya samada dia sudah pindah sekali ke Shah Alam tapi katanya on and off jer kesana. Tapi pagi tadi Syah lihat ada pula kereta dia di rumahnya. Entahlah ...mungkin tak jadi ke Shah Alam kot malam tadi.
Hari ini akhirnya dapat juga Syah sediakan Shopping Cart untuk proses perolehan TM, try and error dan hari Isnin nanti baru nak attend training. Tak fahamlah dia orang nie, dah launch sistem baru baru nak panggil training, sepatutnya sebelum tu lagi train kami semua dan sekarang banyak payment tak dapat proses kerana usser kurang faham dengan sistem baru nie. Mereka minta we all belajar sendiri melalui manual atau secara e-learning.Account Department pula satu hal, Bayaran manual melalui Direct AP tetapi mereka minta register vendor as a TM Vendor - None Purchasing Supplier. Terpaksalah fill up the form yang confuse tuh.

Pagi tadi breakfast dengan Jusmate 5 sambil tunggu bas lebih kurang jam 06:15am. Untuk lunch today Syah beli Meehon Sup Sayur Chinese Style di Food Court. Sedap gak sup dia dan tak berminyak sangat. Untuk dinner plak, baru sat tadi Syah mamam fruits lebih kurang jam 06:00pm :- Carrot, Green Apple dan Buah Betik. Kena makan buah betik kerana lately kerap kena sembelit. Nak kata kurang minum memang setiap sejam sekali Syah minum. Entahlah..............

Tambah Imej

No comments: