Saturday, September 1, 2012

Beraya Rumah Saudara

01.09.2012, Sabtu - Ini adalah gambar petang semalam Syah beraya dirumah keluarga Syah di Kajang dan nanti Syah update blog yer sebab Syah hendak sambung kerja sekejap lagi, Syah bekerja hari nie.    Maaf ada tugasan yang perlu disiapkan.......... Nanti Syah update yer.... Selamat bercuti semua.

ok kita sambung semula ............ Semalam Syah kerja dan sebelah petangnya Mamat ambil Syah ke rumah Kak Long untuk kami beraya dirumah Awek Mamat.  Razak dan Kak Lang Ella sekeluarga jin kami.  Dari rumah Izah kami ke rumah Mak Uda Unong dan dari rumah Mak Uda Unong di Nanding kami ke Nilai 3 join Azam (Suami Kak Lang Ella) beraya dirumah anak saudaranya.  Dari Nilai ke Kajang beraya ke rumah Mak Uda Rahmah dan kemudiannya kerumah Bapa Mertua Hafis.  Syah dan Mamat hantar Kak Long balik ke Ijok dan kemudiannya hantar Syah ke KL Residene.  Syah sampai rumah hampir jam dua pagi.

Hari ini Syah kerja lagi dan Insyallah by Monday siaplah semua dokumen untuk bayaran peserta SL1M dan hopefully tak ada masallah lagi seperti biasanya. Malam tadi pula Syah dan Mamat ke Shah Alam untuk hadiri majlis perkahwinan anak kawan Syah, Fuad. Pening kepala berpusing-pusing baru jumpa tempat itew. Baru tadi Syah selesai mandi dan solat Insyak dan sekarang tengah tunggu kain siap dibasuh untuk dijemur.Sekaran jam 12:46hrs.  Anak saudara Syah Haziq ada datang bersama membernya dan sekarang mereka bersama d jalan-jalan ke Uptown berhampiran KL Residene.  Muss pula outstation ke Kelantn seminggu.

No comments: