Monday, October 31, 2011

Warded @ Ampang Puteri

31.10.2011, Isnin - Pagi tadi Syah bertolak ke Ampang Puteri macam biasa seperti nak pergi kerja tu. Syah naik ETS ke KL Sentral dan LRT ke Ampang Park dan kemudiannya ambil Bas ke Ampang Puteri. Bolehlah nak buat macam mana dah stay alone kan? so kenalah buat semuanya sendiri. Besar juga beg Syah bawa untuk baju yang Syah estimate 4 hari jer beserta laptop. Tapi mungkin kalau tak ada apa-apa yang serious esok Syah keluar kot?

Shukur alhamdulillah internet boleh pakai dan masa Syah tanya tadi katanya connection ada masanya susah nak dapat dan mereka cadangkan guna boradband sahaja. Untung tak lama menunggu untuk masuk wad dan Syah orang pertama jumpa Doktor tadi. Everything berjalan lancar. Jap tadi misi ambil tekanan darah dan tanya beberapa soalan berubung kesihatan Syah. Misi tanya berapa berat dan Syah nampak ada penimbang terus Syah minta dia timbang dan ukur ketinggian Syah sekali. Tinggi 169 dan berat 69kg manakala tekanan darah Syah 143-88.

Tak lama lepas tu datang plak misi perempuan dan yang awal tadi tu lelaki, lupa nak cakap...hehheheeh. Misi nie pula nak ambil darah dan sample air kencing. Lepas selesai semua Syah turun kebawah beli sedikit makanan, Syah beli tempe goreng berlada, mineral water dan chachos. Jam 15:00hrs nanti Syah kena buat MRI. Ok lah sehingga berjumpa lagi dilain entry. Doakan Syah sihat yer semua.

No comments: