Tuesday, December 4, 2012

Terjumpa Ku Li Masa Bayar Kad Kredit

04.12.2012, Selasa - Salam dan apa khabar semua.  Nielah lunch kita hari nie.  Macam semalam juga cuma hari nie ada buah orange yang Syah bawa dari rumah. Anda semua makan apa tengahari nie.  Pagi tadi Syah ke Citibank untuk buat bayaran kad kredit Syah dan on the way ke citibank tu terjumpa Ku Li atau Tengku Razaligh Hamzah dan beberapa orang kawan dia sedang menunggu kenderaan di depan hotel Intercontinental.  Pada 05.11.2012 lepas masa hendak bayar kad kredit  terjumpa kenderaan Tengku Mahkota Pelanggan dipark depan hotel.  Agaknya kerabat diraja Kelantan memang suka menginap di hotel ini.  Pernah sekali Syah tengur Ku Li sewaktu di Masjid Negara tetapi tadi Syah tak tegur sebab nampak seperti dia sedang berbincang dengan kawan-kawan dia. Setelah urusan Syah di bank selesai dan Syah lalu depan hotel tu semula dan Ku Li sudah tak ada lagi. Di Citibank tadi Syah nampak ramai staff mereka di lobby bank dan rupanya mereka ada program fire drill. 

Hari nie Syah bawa dua buah buku mengenai Yamtuan Negeri Sembilan, Tuanku Muhriz sebab my colleague Kak Rose dari minggu lepas lagi hendak tengok buku tu.  Maklumlah dia kan orang Negeri Sembilan dan nak tahu pasal rajanya, Heheheheh ...........  Ok lah semua hingga berjumpa lagi dilain entry ................ Byeeeeeeee

1 comment:

Perunding Kad Kredit said...

Mudah
Murah
Terjamin dan
Sah di sisi undang-undang

Kami menggunakan kaedah Plan Pembayaran Mudah (atau 'Easy Payment Plan) yang telah terbukti berkesan dalam

membantu ramai yang telah terjerumus ke dalam 'lembah' hutang kad kredit untuk keluar dari sistem yang amat memeritkan lagi

menyeksakan ini.

Kunci kepada pengendalian ini ialah bagaimana kami boleh jadikan hutang tertunggak anda yang telah sekian lama 'terperap'

dalam kad itu BEBAS dari interest atau dalam Islam dipanggil 'Riba'.

Apabila tiada interest maka hutang anda PASTI selesai dalam tempoh yang telah ditetapkan kerana tiada bayaran 'bunga' yang

akan dikenakan oleh bank lagi. Maknanya di sini anda akan bayar kepada bank setakat yang anda gunakan sahaja.

Kami akan tunjukkan cara atau kaedah yang betul dan selamat dalam menyelesaikan kad kredit walau pun akhirnya nanti anda

tak jadi nak dapatkan perkhidmatan kami. Yang penting anda faham dan sedar punca kepada segala permasalahan yang

berkaitan dengan hutang kad kredit anda dan bagaimana cara nak mengatasinya.

Memandangkan setiap kes adalah unik dan bergantung kepada kondisi serta keadaan serta tahap hutang masing-masing.

Maka perkhidmatan ini adalah secara one-to-one session secara bersemuka dan sangat unik khusus untuk menyelesaikan

masalah hutang kad kredit anda sahaja. Lebih istimewa lagi kerana kami akan berikan khidmat nasihat ini secara PERCUMA!

Jadi... Jangan buang masa... Tarikh akhir pembayaran hutang kad kredit dah semakin dekat dan bila sampai masa nanti anda

harus membayar 'bunga' berserta bayaran2 lain sekiranya ada... Kalau berterusan macam ni ntah bila lah agaknya hutang nak

selesai kan?

Tanpa membuang masa... Hubungi SEKARANG juga - 0193355399 atau 0389275399

Boleh juga hubungi saya secara online sama ada melalui Whatsapp / Viber / WeChat atau website rasmi EzPayment2U di

http://www.ezpayment2u.com