Thursday, March 1, 2012

140 / 90 dan Sakit Perut

01.03.2012, Khamis - 140 /90, Apa tu yek? Itulah tekanan darah tinggi Syah dan doktor macam biasa suspect Syah ada Tekanan Darah Tinggi. Actually hari nie Syah MC kerana sakit perut. Doktor kata kebiasannya kalau orang tu cirit beret tekanan darah akan menurun tetapi Syah naik. Syah inform tak ciri beret tetapi setelah diperiksa dia kata walaupun bukan air yang keluar itu kira ceret beret dan keracunan makanan juga. Semenjak dari dahulu lagi tekanan darah Syah nie kira tahap borderline dan kena hati-hati lagipun family history Syah memang ada masalah Hypertension, Nenda, Ayahanda dan My Sister ada "Darah Tinggi". Doktor minta Syah control makanan bergaram dan daging etc....... Lepas tu dia minta Syah datang semula untuk periksa tekanan darah dan dia hendak ambil darah Syah.

Oklah semua .............. Syah hendak berehat sebentar. Sehingga berjumpa lagi dilain Entry dan doakan agar Syah sihat yer semua ............. dan Syah juga berdoa agar kalian dalam keadan sihat hendaknya, Amin.

1 comment:

Anonymous said...

Hidup lebih ceria dengan Perap Cenderawaseh..rahsia hilang segala sakit dan tingkat ketrampilan dengan khasiat alam semulajadi nano mikrofungus dan tumbuhan