Thursday, February 23, 2012

Aktiviti Hari Ini

23.02.2012, Khamis - Pagi nie perjalanan ke office berjalan lancar cuma kerja banyak hari nie. By the way malam tadi Syah gunting rambut dengan Puttu, barber kat Rawang Residence Syah. Dia warga India dan Syah cakap potong macam biasa tetapi tak mahu pendik sangat. Bila dia gunting pendak juga dibuatnya dan Syah biarkan sahaja kerana yang penting nampak kemas. Gambar nie Syah ambil pagi tadi dalam komuter ke KL Sentral.

Lately nie busy sedikit dengan tugas-tugas dan jam 14:45hrs tadi ingatkan hendak Solat Zohor tetapi Abang Talib inform kena masuk meeting. Lepas meeting baru Syah solat, hampir jam 16:20hrs. Untung Syah puasa hari nie kerana waktu lunch tadi Syah sibuk mencari dokumen bayaran untuk audit purposes.

Pening dibuatnya kerana dalam report, perolehan tu Syah yang buat tetapi dokumennya tak ada pada Syah. Setelah pening kepala memikirkannya dan cari sana sini sampai refer kat my boss, akhirnya benda tu bukan Syah buat sebenarnya tetapi Kak Rose yang buat dan disebabkan pusat kos tu Syah yang handle, tu yang nama Syah keluar tu. Apa-apapun rasa lega sebab dah settle.

Ok lah sehingga berjumpa lagi dilain Entry ............ Nak tanya bole, Hendsome ker Cute Syah Nie ........ Just Kidding, Byeeeeeeee.

Update :-
Sekarang sudah jam 22:29hrs, Syah sedang menonton sambil mentenet. Syah sampai Rawang Residence selepas Maghrib dan hantar beg balik kejap dan jumpa Wak Baha tanya pasal renovation yang Syah hendak dia siapkan dalam minggu nie. Lepas tu Syah ke pasar malam dan banyak makan malam nie. Syah beli Sate/Nasi Impet, Kacang Rebus, Hati Ayam Goreng dan Rangka Ayam Goreng. Di pasar malam tadi beli air tebu ice untuk berbuka puasa dan hampeh ice tu dah cair menyebabkan air tebu tu jadi tawar.

1 comment:

Putra Blog said...

banyak nye makan.. cakap nak diet haha