Wednesday, June 8, 2011

Beli Kasut Baru

Ini lah kast Puma F1 yang Syah belit tu. Saiz 11, Cantik tak?

08.06.2011, Selasa - Hari ini KL Towers F1 Zone buat jualan kasut F1 di Goround Floor Menara TM. Jualan nie sempena TM Award Nite yang bertemakan F1. Syah tak pergipun award tu dan Syah beli kasut niepun sebab tertarik dengan bentuknaya. Kasut yang Syah beli nie adalah clearence stock yang dijual dengann harga RM199.00 dan harga asalnya RM399.00, kata salesman tu ler. Stock yang baru tak ada size Syah dan Syah ambil jer display item tue, Bolehlah.................... namapun barang offerkan?

Siap ada kereta F1 lagi dan dibelakang tu adalah kotak-kotak kasut yang mereka hendak jual. Alamat penuhlah ground floor nie masa lunch nanti.

Syah bayar RM200.00 kerana guna credit card dan sepatutnya mereka nak caj 2% tetapi dapat kecek salesman tu untuk dia caj Syah RM1.00 jer tu yang jadi RM200.00 tu. Pagi tadi masa Syah turun, mereka tak buka lagi sebab tunggu our Dato' Sri GCEO nak rasmikan dahulu. Pagi tadi mereka kata akan offer buy one free one bila Syah turun jam 12:00hrs tadi mereka inform boss mereka kata offer tu kemudian bukan sekarang. Alamak............. tapi dah terniat nak beli, on jer kerana kalau nak tunggu offer belum tentu yang kita nak tu ada.

By the way pagi tadi pergi kerja dengan Arip dan tunggu train agak lambat hari nie dan bila train datang biasalah orang ramai, untung Syah dan Arip dapat duduk. Dalam train ada orang mengamuk pagi-pagi buta lagi di salah satu stesyen yang Syah tak ingat stesyen apa. Ada penumpang nak masuk walaupun train penuh dan salah seorang tu kata be civilize........... dan pintu tertutup tetapi terbuka semula dan lelaki tu cakap sekali kalau awak masuk saya tumbuk. Adoiiiiiii macam-macam hal. Esok Arip akan buat operation kecil kat gigi dia.

No comments: