Friday, June 24, 2011

Tuanku Mizan Solat Jumaat Di Masjid Negeri Pulau Pinang

24.06.2011, Jumaat - Hari nie Syah Solat Jumaat di Masjid Negara. Banyak makan pula hari nie, sebelum solat Syah makan Kacang Kuda dan Soya Panas. Lepas Solat Syah beli Ayam Goreng Uncle Bob dan minum Air Kelapa dan Tebu. Sekarang jam 17:24hrs dan perut Syah rasa sakit sedikit. Baru call Arip tanya nak saing balik ker tidak kerana dia tak balas sms Syah dan dia kata ok jer dan Syah tunggu Arip kat tempat biasa di LRT CM.

Tuanku Mizan sedang bersolat di Masjid Negeri Pulau Pinang dan disebelah kanan sekali adalah TYT Yang Di-Pertua Negeri Pulau Pinang.- Gambar dari Bernama

Berbalik kepada tajuk diatas, hari ini KDYMM Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin menunaikan Solat Jumaat di Masjid Negeri Pulau Pinang. Turut serta menunaikan Solat Jumaat adalah Yang Di-Pertua Negeri Pulau Pinang Tuan Yang Terutama Tun Dato' Seri Utama (Dr) Haji Abdul Rahman bin Haji Abbas. Tuanku Mizan dalam rangka lawatan dua hari ke Pulau Pinang bermula hari ini 24.06.2011.

No comments: