Thursday, June 23, 2011

Celebrate Belated Birthday Dinner Wif My Lill Sis Intan

23.06.2011, Khamis - Hari nie happy sangat dapat dinner with my Lil Sis Intan. Actually dah lama Intan nak jumpa Syah dan belanja makan untuk birthday Syah pada 24 April lepas. Baru hari nie dapat jumpa dia. Petang tadi Syah buat appointment dengan Intan kerana kebetulan Azrin hendak ke Selayang. Selepas urussan Arip selesai kami bertolak ke Selayang Mall sebab Intan kata nak makan di Penang Express. Hampir jam 20:00hrs Syah inform Intan dan Hubbynya Am datang ke Selayang Mall. Kami order air dahulu sementara menunggu Intan dan Am datang. Tak lama selepas tu merekapun sampai. Rupa-rupanya Intan puasa dan dah berbuka kat rumah dia tadi.

Masa menunggu tu Azrin dan Arip order Kaya Butter Toast Bread satu set RM1.80. malam nie My Sister makkan Chicken Chop RM13.90 dan Ice Bandung Cincau RM5.20, Am - Nasi Lemak Penang RM 9.90 dan Ice Lemon Tea RM4.50, Syah Fish and Chip RM13.90 dan Ice Lemon Tea RM4.50, Azrin Penang Express Combination RM12.90 dan Lychee Fizzy Float RN6.80 dan Orange, Apple & Sour Plum RM7.90 manakala Arip Penang Char Koay Teow RM8.90 dan Lychee Fizzy Float RM6.80. Semuannya termasuk service tax RM102.25. Disebabkan lama Syah tangguh nak jumpa Intan, Syah inform Intan biar Syah sahaja yang belanja.
Inilah dia hadiah birthday daripada My Sis Intan. Beg sandang Bonia. Thanx Sis. Sambil makan kami bersembang dan Ayahanda call dan bercakap dengan Intan, Syah dan Azrin. Hampir jam 21:30hrs kamipun beredar. Waiter dan waitress kat sini berbangsa asing dan masa Syah salin senarai makanan dan harga salah seorang pelayan wanita tanya Syah buat apa. Syah inform ambil senarai makanan yang diorder untuk masukkan dalam blog dan ia mengangguk sahaja. Selepas salam dan cium Intan dan Salam Am, kamipun beredar balik ke Rawang.

1 comment:

shahrul sbs said...

cantik bag... nak satu boleh? hehe