Sunday, January 31, 2010

Aktiviti Hari Ini - 30.01.2010

Today Syah & Azrin watching Legion @ One Utaman, Damansara. Kononnya cerita nie mengisahkan yang Tuhan telah hilang keyakinan terhadap manusia yang sentiasa bermusuhan, berperang dan membunuh sesama mereka dan telah menghantar satu pasukan Legion untuk menghapuskan manusia. Katanya akan lahir seorang bayi yang akan menyelamatkan dunia dan terdapat bermacam-macam kejadian untuk memastikan bayi tu tak lahir kedunia. Disinilah malaikat bernama Michael dan Gabrial memainkan peranan mereka. Hehehehe no comment. So untuk ketahui lanjut apa dia.......... kena tengok sendiri cerita nie di panggung wayang atau beli cd atau layari internet untuk mengetahui kisah selanjutnya.
Dari One Utama ke Setapak/Danau Kota untuk beli VCD dan Makan. Dinner today @ Malis Corner, Syah makan ayam goeng jer dan azrin makan kew teow & ayam goreng, minuman teh ais dan milo panas, semuanya RM15.60. Lepas tu ke kedai CD. Salah satu CD yang dibeli The Bodyguard and Assassins. Azrin beli not me. Ingat nak beli The Tudor kisah TV series mengenai King Henry VIII Raja England. Nantilah kemudian........

1 comment:

ima said...

salam...add saya kat fb saya..ima nor zaura..sy nk tnye pasal cd The Tudors la..kat mne ade jual ek..da lama saya cari cd tu..klu bole nk sume season..