Saturday, February 19, 2011

Sambutan Hari Ulangtahun Ke-50 My Brother, Muss

To My Dearest Brother Muss, Syah mengucapkan Selamat Menyambut Hari Keputeraan Ke-50 Tahun Semuga Dipanjangkan Umur dan Dimurahkan Rezeki serta Diberikan Kesihatan Yang Baik Dan Berjaya Dalam Hidup. AMIN.

19.02.2011, Sabtu - Semalam My Brother, Muss mengadakan Majlis Sambutan Hari Lahirnya Yang Ke-50 Tahun di Flaming Steamboat, Platinum Walk, Danau Kota, Setapak. Majlis bermula dari jam 19:30hrs hingga 23:30hrs kerana mereka tutup jam 00:00hrs. Makan buffet disini memang berbaloi dengan lebih kurang 150 pilihan makanan steamboat disamping ada hot drikks, soft-drinks, chocolate fountain, marshmellows, cookies, ABC, buah-buahan dan pelbagai perasa ice-cream. Cd sponsor Chocolate Moist Cake untuk majlis ini. Harga yang mereka caj agak murah iaitu RM23.80++. Yang hadir malam nie adalah Keluarga Kak Long Fadilah dan Kak Ngah Faziah. Semuannya seramai 26 orang. Flaming Steamboat juga menerima tempahan untuk mengadakan pelbagai majlis seperti Annual Dinner, Birthday Pary dan seumpamanya.

Sebahagian daripada tetamu pada mImbang Penuhalam semalam, Zul, Kak Ngah Faziah, Diba, Muss, Abang Amin, Hafiz dan Artikah.

1 comment:

Anonymous said...

gmbr sy mana...(aimi)