Tuesday, April 23, 2013

Gambar Terbaru Bekas Raja Permaisuri Agong Ke-11, YAM Permaisuri Siti Aishah


23 April 2013, Selasa :-

Kepada anda yang rindu dan ingin melihat wajah Bekas Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong ke-11 iaitu Yang Amat Mulia Permaisuri Siti Aishah ini adalah wajah terbaru Yang Amat Mulia yang diambil semalam 22 April 2013 oleh Kuess, anakanda kepada Almarhum Sultan Idris Iskandar Shah, Sultan Perak ke-33.  Menurut Kuess, dalam pertemuan ini, Yang Amat Mulia Permaisuri Siti Aishah telah berkenan menyampaikan ucapan khas untuk  rakyat yang masih mengenali baginda. Ucapan ringkas ini telah dimuat naik dalam Youtube oleh Kuess dibawah tajuk "Eksklusif : Ucapan Ringkas  Permaisuri Siti Aishah".  Titah ringkas baginda  adalah seperti berikut :-
  • Alhamdulillah, Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih diatas sokongan padu daripada peminat-peminat saya.  Insyallah doakan saya selamat dunia akhirat dan dijauhi dari azab api neraka dan dimatikan dalam keadaan Husnul Khatimah atau mati syahid.  Amin ya rabbal alamin.
Syah mendoakan agar Yang Amat Mulia Permaisuri Siti Aishah sentiasa berada dalam kesihatan yang baik, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki serta dilindungi Allah hendaknya.  Amin.

No comments: