Thursday, May 27, 2010

Roti John - 26.05.2010

Malam nie lepas solat Isyak Syah keluar office approx 09:00pm. Harap-harap LRT dah ok. Masa nie tinggal Syah seorang di office kerana yang lainnya dah balik. Tiba-tiba lampu semua padam (padam tu switch off heheheheh) dengan sendirinya dan Syah pun ke bahagian depan dan on kan semula. Biasanya kalau tiada orang / pergerakan lampu akan automatik terpadam mungkin sensornya tak perasan ada Syah sorang dalam office nie. Cuak juga maklumlah ada macam-macam cerita hantu di Menara nie. Tapi Insyallah tak ada apa-apa coz kita tak ganggu dia dan dia tak akan ganggu kita. Kan..........................


LRT ok dan berjalan dengan lancar macam biasa. Tapi yang herannya bila sampai stesyen Melati nak keluar kena beratur panjang pula. Biasanya taklah macam nie mungkin LRT yang Syah naik nie empat gerabak sebab tu ramai orang kot?


Berhampiran dengan KL Residence, Syah nampak ada gerai burger dan keow teow goreng baru buka lately nie. Tak pernah belipun, tapi malam nie rasa macam nak cuba jer roti john dia. Syah minta roti john ayam tapi penjual tu kata ayam dah habis dan tinggal daging sahaja. Oklah tuuuuuuuuu .................. daging pun daging lah. Mahal tul bendallah nie sekarang RM 2.80 lebih kurang panjangnya 6 inci jer. Ok sedap roti johnnya dan bila kat rumah inform Cd pasal harganya dan Cd kata kalau bulan puasa nanti mesti naik harga. Syah tanya bila puasa dan Cd kata lebih kurang bulan Ogos. Hemmmmmmmmm dah tak lama lagi rupanya nak puasa.

No comments: