Saturday, May 15, 2010

Farewell dan Gotong Royong - 14.05.2010

Hari ini ada gotong royong di office Syah. Big Boss Dr. Zainal dah bising coz banyak sangat kotak di belakang office dan dokumen yang tak perlu. So kena hapuskan jika tak berkenaan. Disebabkan ada gotong royong Syah pakai track suit jer datang office. Ialah senang dan mudah nak bergerak. Penatnya......... mana mengemas lagi...... kerja lagi. Hemmmmmmmmmmm.

Miza dan Seyfull practicle Studen dari UiTM. Moin sedang brief kami semua mengenai gotong royong.

Approx 09:00am my Boss, Moin briefing apa yang nak dibuat. Kebetulan hari ini kebanyakan staff Yayasan TM berpindah ke floor Syah atas arahan Dr. Zainal. Untuk minum pagi Yayasan taja air kotak dan assorted bun. Miza call nak confirkan time farewell party. Majlis farewell dan penyampaian hadiah/sijil berjalan jam 12:00 tengahari dan waktu tu Syah ke Pos Menara TM untuk hantar surat berdaftar bagi pelajar-pelajar Kolej yang masih ada tunggakan course fees.

Balik lewat petang nie. Ikut plan nak sambut birthday ayahanda Muss tapi tak jadi coz uncle masuk HKL semula kerana masalah ususnya. Keluar office dengan Kak Hasmah sampai KL Central. Lepas tu dia nak jumpa anaknya dan Syah ingat nak balik Rawang tapi tak jadilah dan balik Rumah KL. Sebelum balik Rumah KL Syah makan di Subway - Turkey Brest & Turkes Ham with Origano Bread. Balik rumah Cd cakap Muss suruh buat mee goreng. Bila Muss sampai rumah dari HKL dia kata buat mee goreng tu tak mau basah sangat. So Syah buat Teh O Ice sekali. Pagi esok tumpang Azrin balik ke Rawang coz malam nie di clubbing dengan kawannya.

No comments: