Tuesday, September 29, 2009

29.09.2009 - Di Office

Pagi Nie Baru Masuk Kerja. Semalam Tak Sihat. Sian Tengok Vending Machine Kat Office Syah Nie. Bukan Apa Tak Ada Sesiapa Nak Cucui. Maklumlah Kebiasaannya Syah Yang Buat So Macam Dah Jadi Tugas Rasmi Lak. Kalau Syah Tak Cuci Tak Siap Yang Nak Sentuh Benda Nie.
Begitu Juga Kalau Mesin Nie Rosak, Kalau Syah Tak Betulkan Tak Siapa Nak Cuba Betulkan. Alasanya Tak Tau. Syahpun Bukanya Tahu Sangat Tapi Ambil Tahu Jadi Tahulah Godek-Godek Benda Nie.
Syah Sebenarnya Jarang Minum Minuman Nie Selepas Doktor Maklumkan Kolestrol Syah Tinggi Sampai Makan Ubat . Sekali Sekala Tu Adalah. Tujuan Asalnya Untuk Mesyuarat dan Kegunaan Warga Kerja Kat Aras 14 Selatan Nie. So We All Kalau Ada Meeting Beli Kuih Jer.
Mesin Nie Kena Cuci Selalu, Kalau Tak.......... Ada Kaki Lipas Lah, Anak Lipaslah Dalam Mesin Nie Tapi Banyak Orang Tak Tahu Sebab Mereka Tak Pernah Nak Ambil Tahu Pasal Maintenance Vending Machine Nie.


2day Syah Ada 2 Program Training. GWU Master Cirtificate & Silver Lining Program. So Bila Lunch Time Macam Biasa Minta Kak Hasmah Ajak Member2 Yang Ada Kat Office Lunch Apabila Peserta Selesai Makan. Depend Kalau Banyak Lebih Ramailah DiPanggil Jika Sedikit Kuranglah Calun-Calunnya....Senang Cakap Ballance Peserta buka Sisa Yer.....

Yang Available Waktu Nie Hanya Ruzaudin, Ijat dan Kak Hasmah.Petang Tadi Sempat Temankan Rohizad dan Kak Sopie Melawat Pejabat Baru Mereka. Mengikut Schedule Mereka Kena Pindah Dari Aras 14 Selatan (Office Syah) ke Aras 13 Utara Pada 01.10.2009 Nie.
Biaslah Syah, Ambil Gambar Kenang-Kenangan Do Office Baru LTM, Di Aras 13 Utara

Seriouse Nampak Kak Sopie dan Ijat Dengan Vendor Pemasangan Telefon

Berbincangan Mengenai Layout Unit Mereka.

Balik Rumah Rawang 2Day. Ya Allah Naik Komuter Macam Ikan Sardin. Tersepit Semua Orang. Macam2 Bau dan Macam2 Hal Berlaku. Bau Mulut Pun Ada Mana Taknya Dah Muka Rapat-Rapat. Ada Yang Mengamuk, Ada Yang Marah, Ada Yang Ketwa Melihat Gelagat Passanger Yang Nak Masuk Juga Walaupun Ruangan Terhad. Herannya Tu Bolos Juga Depa Masuk. Macam2 Hal.
Masa Terhempit Sana Sini, Masa Tulah Phone Berdering Dengan SMS. Mula2 My Bro Muss Minta Bayar Celcom Dia dan Inform Dia Dah Bank In Duit Dlm Current Account Syah. Masa Ini Jugalah Secetary Boss Yang Cute Mute Itew Inform Nak Beli Minuman 3 in One dan Nak Beli Pinggan Mangkuk Untuk Boss dan Siap Mintak Beli Air Freshner Lgi. So Takleh Nak Marah Layan Jer Lah Dah Tugas Syah Di Business Controll. Internal Customer Katakan.

No comments: