Sunday, September 6, 2009

HKL 19.08.2009

Today Happy Sangat Kerana Ayahanda Boleh Keluar. So Intan Call Hubby Dia Minta Ambil Kita Orang. At D Same Time Azrin Call dan Syah Minta Tolong Bawa Ayahanda Balik Jika Dia Ada Masa. Dia Inform Jika Kerja Dah Selesai Dia Datang.

Ayahanda Sedang Berehat DiWad
Nurse Datang Buat Dressing

Bahagian Leher Ini lah Yang DiOperate Untuk Menggantikan Disk di Bahagian Tengkuk Ayahanda. Ramai Confuse Yang Diganti Disk Kat Tulang Belakang Bahagian Tengkuk Tapi Operate Dari Depan. Ini Kerana Bahagia Belakang Tengkuk Lagi Banyak Saraf Berbanding DiLeher. So Hati2 Yer Exspecially Yang Suka Gi Gunting Kedai Mamak - Kalau Boleh Janganlah Tepuk Kuat-Kuat Kat Tengkuk Tu.
Dr Bius Inform Sebelum Pembedahan Tempoh Hari Risiko Yang Harus DiHadapi Adalah Terpotong Salur Darah Utama atau Salur Pernafasan. Jika Ianya Berlaku Kena Masuk ICU dan Terpaksa Menggunakan Alat Sokongan Untuk Pernafasan. Jika Ianya Berlaku Faham-Faham Sajalah. Tapi Shukur Alhamdulilah Ayahanda Selamat.

Doktor Lelaki Tu Boss Mr. Ozlan. Dia Datang Melawat Ayahanda Bersama Geng-Gengnya.

Berbincang Sesama Sendiri Mengenai Kondisi Ayahanda

Meneliti X-Ray Ayahanda Selepas Pembedahan

Doktor Meneliti Keadaan Ayahanda. Everything OK dan Ayahanda Dibenarkan balik

Bil Ayahanda. Syah Terpaksa Ke Bahagian Pentadbira Kerana Ada Diskaun dan Nak Ambil Baki Deposit. Ayahanda Warga Emas dan Ada Pencen Kerajaan. Tu Dapat Diskaun Tu. So Inilah Benefit Yang DiTerima Oleh Kakitangan Kerajan. Tak Sia-Siakan Berbakti Kepada Negara

Ayahanda Tiba DiRumah Intan Di Selayang

Azrin Datang Ambil Ayahanda Di HKL Manakala Encik dan Intan Naik Kenderaan AM

Azrin Di Rumah Intan. Rehat Sekejap. Cuaca Panas.

Intan Mengemas Barang-Barang Ayahanda Sambil Makan Ballance Biskut Ayahanda. Lapar Lah Tue. Dia Nie Sebenarnya Kuat Makan Tapi Badannya Tetap Macam Tu. Nape Yek. Kadangkala Kat Umah Syah Tengok Dia Boleh Goreng Telur Ngan Chees dan Makan Macam Tu Jer. Tak Gemuk2. Sejak Kecil lagi Macam Tu Sampai Ayahanda Beri Ubat Untuk Gemuk Tapi Tak Jadi-Jadi Jugak.

No comments: