Monday, November 22, 2010

Shukur Alhamdulillah Sampai Rawang Residence - 22.11.2010

Shukur Alhamdulillah, Akhirnya sampai juga Syah ke Rawang Residence manakala perjalan hari ini berjalan lancar. Cuma cuak sedikit tak dapat duduk kerana Shuttle KL - Ipoh nampak macam penuh jer sebab cuti sekolah. So Syah berdiri dahulu dan bila train berjalan baru Syah cari tempat kosong yang memang di aim sejak awal tadi Hehehehehe.

Sampai rumah tengok gelap dan Sah memang ada trip. Syah betulkan semula main suis tu baru ada bekalan elektrik. Syah start enjin AEL kemudiannya solat Maghrib kemudiannya Insyak. Jam 21:45hrs kekedai depan beli soya bean. Tak ada selera nak makan dan Syah cicah biskut Jacobs Low Salt High Fiber dengan Yeo's Soya Bean Milk Less Sugar.

Sakit dibahagia testis Syah masih ada sekali sekala. Minta-minta tak ada apa-apalah yang seriouse. hari Rabu nanti baru ke Kelinik Zariff untuk tahu result Urine dan Blood Test yang Syah buat pagi tadi dengan Dr Faridah di Kelinik Zariff, -1 Menara TM. Kepada anda semua yang membaca blog Syah, Mohon Doakan Semuga Syah Cepat Sembuh Dan Sihat ............Yer Semua........... Terima Kasih.

No comments: