Saturday, December 5, 2009

Terengganu 2nd Day - 03.12.2009

2nd day di Terengganu. Time ke bank untuk keluarkan duit untuk bayar elaun peserta. RM 100.00/participant untuk 157 peserta. Jumlah semuanya RM15,700.00.
Pagi nie we all ke Bank Islam Kuala Terengganu diiringi oleh Polis Bantuan Telekom Malaysia.

Ab Razak mengambil nombor giliran untuk mengeluarkan wang.


Inilah Polis Bantuan TM yang mengiringi kami ke Bank Islam Cawangan Kuala Terengganu


Sampai sahaja ke TMTC, Para peserta telah siap sedia menunggu didewan utama untuk menerima wang pendahuluan elaun sebanyak RM100.00

Ab Razak dan Said menyemak salinan ic peserta untuk diserahkan kepada Yayasan TM untuk menyediakan cek bagi bayaran akhir elaun peserta yang akan diserahkan pada malam penutup.

Pada sebelah petangnya kami mengadakan mesyuarat dengan AJK program CiBEC. Mesyuarat dipengerusikan oleh AB Razak Ibrahim.

Mesyuarat tamat lebih kurang jam 05:00pm.
Penghulu dan Penghuluwati bagi Program CiBEC cohort 9

Selepas meeting kawan AB Razak ajak keluar dan belanja makan keropok lekor. Ab Razak singgah ke Pasar Payang beli seluar dan Syah ke Makam DiRaja. Terkejar-kejar masa, hanya 20 minit sahaja.

Malamnya makan keropok lekor lagi coz Nurul, CiBEC facilitator belanja. Ab razak minta pembantu kantin gorengkan. Dia beli on her way back ke TMTC. Dia balik kerumah sekejap tadi.

2 comments:

Sakarlar said...

güzel bir etkinlik, yardımlaşma, dayanışma programı olmuş. fotoğraftakilere ve fotoğrafta görünmeyen arka planda emeği geçenlere teşekkür ederim.

Sakarlar said...
This comment has been removed by the author.