Friday, October 30, 2009

30.10.2009 - Mahkota Dewa

Petang Tadi Jumpa Kak Sal Di TM Annexe 2. Dia Minta Datang Kerana Nak Bagi Mahkota Dewa. Sejenis Buah Dari Indonesia Yang Telah DiKeringkan, Sesuai Untuk Penyakit Seperti Kanser, Penyakit Kulit, Kencing Manis, Darah Tinggi, Radang Hati, Sakit Sendi, Arthritis Gout, Jantung dan Gangguan Ginjal. Dia Tahu Mengenai Kanser CD. Jika Hendak Tahu Lebih Lanjut Cari Di Google - Mahkota Dewa.
Masa Datang Tadi Dia Sedang Bercakap Di Telefon. Kak Sal Nie Ada Ketumbuhan DiBuah Dadanya. Sekarang Nie Dia Berubat Secara Moden dan Tradisional. Macam-Macam Dia Cuba Termasukkan Cendawan Susu Harimau Yang DiPerolehi Dari Orang Asli DiPahang. Keadaan Ketumbuhan Tu Semakin Mengecil. Shukur Alhamdulilah.

Syah Doakan Semuga Kak Sal Sembuh Sepenuhnya. Kak Salpun Dah Nak Transfer Ke Kuala Terengganu Dalam Masa Terdekat Nie Kerana Mengikut Suaminya Yang Berpindah Ke Sana... Miss You..... Kak Sal Beri Sedikit Mahkota Dewa Tu Pada Syah. Katanya Sesuai Untuk DiAmalkan Bukan Sahaja Pada Yang Sakit.


Inilah Rupanya Mahkota Dewa Tu. Ambil Sedikit Mahkota Dewa Lebih Kurang 5 Keping dan Rebus Dengan Air (Lebih Kurang 1 Liter) atau Tuang Air Panas. Boleh DiGunakan Beberapa Kali Sehingga Airnya Tidak Pahit. Boleh DiMinum Bila-Bila Masa. Syah Nak Ambil Sedikit dan Selebihnya Nak Bagi CD. lagi Satu Kak Sal Pesan Pesakit kanser Juga Sesuai Berendam Dalam Kolam Air Panas. Kan Dalm Air Tu ADa Sulfur. Kalau Orang Sakit Kulitpun Boleh Pulih.


No comments: