Thursday, March 25, 2010

New York & HSBB Launching - 24.03.2010

Today minta keluar awal dengan booss - Norafizh coz ada appointment di New York @ Midvalley jam 06:30pm. Malam nanti ada perasmian HSBB oleh YAB Perdana Menteri di Dataran Merdeka dan disiarkan di tv secara siaran langsung. Kami semua diwajibkan hadir.
Today Syah buat eye treatment dengan May. Treatment habis lebih kurang jam 07:15pm. Dari NY Syah ke Midvalley dan ambil teksi ke Dataran Merdeka. Dalam teksi sempat sembang dengan apek yang bawa teksi pasal LRT. Kebetulan jalan sesak dan kereta bergrak perlahan. Syah inform dia yang Syah biasa guna LRT tapi lately perkhidmatan LRT selalu ada ganguan dan masalah. Selamba jer dia jawab .......... beli barang secondhand mestilah macam tu, selalu rosak. Hehehehhe.

Jalan jem dan Syah turun di CM lebih kurang jam 08:00pm dan jalan kaki ke Dataran Merdeka. Call Izat dan jumpa dia, Kak Has, Ruzauddin, Fatin, Q'ain, Nani, Zul dan ramai lagi di Enterance perasmian HSBB. Ramailah anggota-anggota TM kat Dataran Merdeka malam nie. Secara kebetulan Syah terjumpa kawan lama boy dan bertanya khabar dia. Memang lama tak jumpa dia dan makin berisi nampaknya.

No comments: